miercuri, 8 septembrie 2010

Educatia prin pregatirea profesionala

Ideea Consult New4Consultancy doreste sa devina una dintre cele mai populare companii de dezvoltare personala, ajutand la crestrea potentialului creativ uman. Misiunea noastra este ca toate cursurile si programele de formare profesionale sustinute sa va indrume pentru atingerea nivelului de pregatire profesionala dorit.
Ca student, veti descoperi noi atitudini, tehnici si metode, precum si strategii care se pot aplica ulterior in orice domeniu, si chiar in viata de zi cu zi, garantand astfel un drum sigur spre succes. Deci “Fi schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume” (Mahatma Ghandi).
Training-urile interne realizate pe diferite tematici va vor invata ca schimbarile pe care ni le dorim, indiferent de domeniu, nu vin conform asteptarilor noastre de la cineva sau de undeva anume. Shimbarea vine din noi, din atitudinea noastra. Numai noi putem sa infaptuim schimbarea pe care o asteptam si pe care ne-o dorim. De aceea, Ideea Consult New4Consultancy trateaza toti clientii sai in functie de aspiratiile lor si ajutandu-i sa devina ceea ce sunt capabili sa devina. Nu uitati insa ca pretul succesului este munca dedicata pentru atingerea scopurilor propuse si ca “Educatia este cea mai puternica arma care poate fi folosita la schimbarea lumii” (Nelson Mandela).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu